Våren närmar sig. Hoppas alla är sugna på en ny säsong med spel, träning, tävling och andra roliga aktiviteter på golfklubben. Mer info om aktiviteter senare.
Den 29 mars reser en grupp på 16 personer från Strängnäs GK med till Lumine för en veckas golfutveckling. Till hösten gör vi en klubbresa till Portugal och Praia-del-Rey.

BANRAPPORT
Den senaste tidens kyla har förlagt arbetet till verkstan. Underhåll och förberedelse av maski- ner för säsongsstarten. Personalen har dessutom gått diverse utbildningar och deltagit i rekryte- ringsprocessen för de säsongsanställda. Lite för tidigt att börja gissa öppningsdatum men att kunna öppna till påsk vore fint.

VÅRMÖTE 2017
Måndagen den 20 mars kl 18 i Djäknehallen. Inbjudan och agenda skickas ut separat.

AUTOGIRO
Du vet väl att du nu kan dela upp din årsavgift på 3,6 eller 12 månader. Hör av dig till kansliet om du är intresserad.

TRÄNING
Starta säsongen på bästa sätt-träningar 2017
1 – 8 – 15 – 22 mars kl. 11-13 och 18-20
9 platser finns varje tillfälle och vecka.
Strängnäs Golfhall, 120 kr/gång
ANMÄL ER på 0704-923552 eller marten@strangnasgk.se

Veckoträning 2017
I år blir det träningar måndagar och torsdagar 10.30-12 eller 18-19.30. Grupperna blir mindre vilket innebär mer tid och individuell instruktion. Ett nytt spännande träningsupplägg kommer inom kort. Anmäl intresse till marten@strangnasgk.se

SPORTLOVSKUL
20/2 kl.11-14 och 24/2 kl.11-14 så kör vi sportlovsgolf för alla mellan 7-15 år. Prova på golf med kompisarna. Vi har allt du behöver. Strängnäs Golfhall. Gratis!

HEMSIDA
Vi kommer inom kort lansera en uppdatering av hemsidan. Saknar ni nån info där eller i vår övriga komminikation (nyhetsbrev, facebook, instagram, anslagstavlor m.m.) så hjälp oss att bli bättre med tips till marten@strangnasgk.se

MASKINFONDEN
Bidra med pengar öronmärkta till nya moderna och ändamålsanpassade maskiner.
Detta är en stor del av en bättre banfinish samt lägre kostnader för underhåll, varför en succes- siv föryngring av maskinparken är helt nödvändig. Nyare maskiner är dessutom skonsammare mot miljön samt är tidsmässigt effektivare. I receptionen finns en tavla med aktuell status. För att bidra: Swish 1236348742 eller bg. 5509-3348. Märk med ”maskinfonden”

För mer info – följ oss på vår hemsida och Facebook