När öppnar banan?
Om våren är snäll så är tanken att öppna rangen till helgen och banan till påsk. Då och andra tävlingsfria helger spelar vi banan som tre 18-hålsbanor – 1-18, 10-27 och 19-27+1-9. Detta innebär att det under de mest attraktiva tiderna (kl.8-13) finns 72 extra starttider per dag, vilket dels kommer skapa ett lugnare tempo på banan och dels ett jämnare spel. När du bokar tid går det utmärkt att välja den slinga ni vill spela.

BANRAPPORT
I skrivande stund är nästan alla greener rena och det ser bra ut. Just nu är det fullt sjå med att lägga på vårdukar. När tjälen gått ur och det torkat upp kommer vi börja jobba med banan i form av dressning, luftning av samtliga ytor, igångsättning och förbättringar av bevattningen och gödning när vädret tillåter. Städning av utrymmen/gårdsplan vid verkstad och klubbhus där vi slängt i runda slängar 55 kubik brännbart och ca 4 ton metall skrot. Sen det senaste nyhetsbrevet så har två av våra säsongsanställda börjat där vi under vissa dagar haft information och Internutbildningar. Vi har även hjälp av tre praktikanter från jobbtorget som är och kommer vara behjälpliga med allehanda jobb så som elstaket, upprensning, vårdukar mm.

Uppgradera ditt medlemskap
Just nu får du som uppgraderar ditt Röda klubben- eller greenfeerättsmedlemskap till fullbetalande tre greenfeecheckar att bjuda dina vänner med samt möjligheten att spela på Sörmlandssvingens 6 banor till halv greenfee. Autogiro Du vet väl att du nu kan dela upp din årsavgift på 3,6 eller 12 månader. Hör av dig till kansliet om du är intresserad.

TÄVLING
Tävlingsprogrammet finns nu ute. Vi lägger upp det i GIT för anmälan så fort vi kan. Strängnäs Match Cup 2017 Årets matchspelstävling spelas i 4 grupper där 5 matcher ska spelas innan KM. Vinnaren går till slutspel. 24 platser finns och fina priser utlovas. Först till kvarn anmälan på marten@strangnasgk.se

TRÄNING
Kom igång med svingen på bästa sätt i vår. Erbjudande lektionspaket 3 X 30 min 995 kr Veckoträning 2017 Måndagar och torsdagar 10.30-12 och 18-19.30. i år med fler tider per vecka samt mindre grupper. Resultat och roliga träningar utlovas. Se mer och länk till anmälan på hemsidan under träning.

MASKINFONDEN
Bidra med pengar öronmärkta till nya moderna och ändamålsanpassade maskiner. Detta en stor del av en bättre banfinish, varför en successiv föryngring av maskinparken är helt nödvändig. Nyare maskiner är dessutom skonsammare mot miljön samt är tidsmässigt effektivare. I receptionen finns en tavla med aktuell status. För att bidra: Swish 1236348742 eller bg. 246-1879 Märk med ”maskinfonden”

Mer info på hemsida, facebook och instagram