Våröppning av golfbanan är alltid spännande. En hel golfsäsong ligger framför en med träning, spel, tävling och många roliga möten. Nån klok sa att man blir aldrig bättre om man inte utmanar sig själv.
Tänk igenom ert spel – vad är ni sämst på – lär er slag ni inte kan för att utvecklas.
Banrapport
Greener klippta, dressade och vältade inför öppningen. Banan är hyfsat torr för säsongen. Små skador på två greener som kommer växa bort när gräset kommer igång på riktigt. Viktigt att innan värmen kommer respektera skyltar om startförbud.
Uppgradera ditt medlemskap
Just nu får du som uppgraderar ditt Röda klubben- eller greenfeerättsmedlemskap till fullbetalande tre greenfeecheckar att bjuda dina vänner med samt möjligheten att spela på Sörmlandssvingens 6 banor till halv greenfee.
SÖRMLANDSSVINGEN
En påminnelse. Du som är fullvärdig medlem i SSGK får spela Stallarholmen GK, Grytsberg GK, Flens GK, Jönåker GK, Kiladalen GK samt Trosa GK för halv greenfee.
TÄVLING
Det mesta av tävlingsprogrammet finns nu upplagt för anmälan i GIT.
Första tävlingen är Flaggtävlingen den 30 april.
Strängnäs Match Cup 2017
Årets matchspelstävling spelas i 4 grupper där 5 matcher ska spelas innan KM. Vinnaren går till slutspel. 24 platser finns och fina priser utlovas. Först till kvarn anmälan på marten@strangnasgk.se eller i receptionen
TRÄNING
Veckoträning 2017
Måndagar och torsdagar 10.30-12 och 18-19.30. i år med fler tider per vecka samt mindre grupper.
Resultat och roliga träningar utlovas. Se mer och länk till anmälan på hemsidan under träning.
Anmäl er där eller på marten@strangnasgk.se
Sponsra din egen rangematta
Vi kommer under våren byta ut rangemattor. Vill du eller ditt företag synas på en skylt på mattan så finns det fortfarande ett par matttor kvar. Kostnaden är 1500 kr inkl. en lektion 25 min.
Golfens dag 20 maj
Tipsa dina icke-golfande kollegor, släktingar och vänner om denna lördag. Vi hjälper alla igång med prova-på-golf. Känner ni nån som vill börja tidigare så startat årets gröna kort-kurser lördag 22 april kl 9.30
SHOP
I år driver Strängnäs GK shopen själva. Vi öppnar starkt med fantastiska erbjudanden på bl.a. bollar och handskar. Självklart finns även ett större sortiment med klubbtröjor. Kom och titta!
Mer info på Facebook och instagram