Välkommen till Strängnäs GK – klubben där alla kan trivas

BLI MEDLEM

Vi välkomnar alla som vill bli medlemmar i Strängnäs Golfklubb och erbjuder flera olika typer av medlemsskap. Här är priserna för de olika medlemsskapen under 2016:

• Fullbetalande medlemmar, senior 29 år och äldre: 5 800 kr (Heltidsstuderande 25 % rabatt mot uppvisande av CSN-kort)
  • Familj (2 seniorer + 1-3 barn upp till 14 år): 11 600 kr
  • Röda Klubben (Fritt spel på röd slinga, tidsbegränsat 9 hål på 18-hålsslingan): 3 700 kr
  • Greenfeerätt (rabatt på greenfee 100/50 kr): 1 950 kr
  • Yngre seniorer (25-28 år): 4 350 kr
  • Junior (17-24 år): 2 900 kr
  • Yngre junior (8-16 år): 1 450 kr
  • Yngst junior (0-7 år): 0 kr

För att ansöka om medlemskap, ladda ned, fyll i och skicka in ansökningsblanketten: medlemsansökan2017

KOMMITTÈER

KOMMITÈER
GOLFVÄRDAR
TRIVSELFRÅGOR

Den allmänna trivseln på golfbanan beror på många omständigheter. Det som är möjligt och rimligt för oss att rätta till försöker vi också att påverka. Flera kommittéer delar ansvaret för trivseln ute på spelfältet. Alla som är på banan kan påverka trivseln på ett positivt sätt genom att:

• Ta hänsyn till andra på banan
  • Bemöta andra som du själv vill bli bemött
  • Vara aktsam om hela golfanläggningen

Ge gärna tips på trivselhöjande förbättringar till Pelle i kansliet som är ansvarig för trivselfrågorna runt klubbhuset.

TRIVSELGOLF
TORSDAGSTRÄFFEN
FREDAGSGOLF
FADDERVERKSAMHET
MARKNADSKOMMITTÉ
ANLÄGGNINGSKOMMITTÉ
FÖRSLAG & IDÈER

KANSLI & SHOP

Receptionen och shopen är öppen under golfsäsongen måndag-torsdag 09.00-18.00, fredag 09.00-16.00 samt lördag, söndag och helgdag 07.30-15.00. Du når golfshopen på telefon 0152-14731 och Intersports butik på 0152-13411.

Shopen är integrerad med receptionen och drivs av klubben tillsammans med Intersport, som ser till att det finns det mest nödvändiga på hyllan. Boka gärna en tid med oss för utprovning av klubbor. Vi har testklubbor från bland annat Ping, Cobra och Titleist och använder proffsens launchmonitor Trackman, som mäter allt som är värt att veta om din sving.
Putter och wedge är antagligen det mest eftersatta klubborna i din bag, varför inte satsa på en ny i år! Du har möjlighet att prova ut en putter eller wedge som passar din längd och ditt sätt att putta och svinga.

Varmt välkomna!