Röd slinga 19 – 27 är öppen med ordinarie tee & greener

18 -hålsbanan är fortfarande stängd tills vidare

Tisdag 10/4 2018

Snön börjar försvinna från norr sidorna, tjälen börjar dra sig ur och banan torka upp. Dukarna har legat på greenerna ett tag och så fort det torkat upp ordentligt kommer vi börja jobba med banan i form av luftning, dressning, gödning, städning och få igång bevattningen. Efter den blöta hösten, långa vintern samt de kalla veckorna efter snösmältningen så tycker vi att banan ser bra ut, små steg varje dag  och kommer bara värmen nu så gör vi allt vi kan med de medel vi har för att få igång banan. Öppning sker då vi anser att banan klarar av det slitage och den påfrestning som spel och skötsel innebär, allt för att inte dra på oss onödiga problem längre fram under säsongen.

Glöm inte bort att röd slinga är öppen, var noga med att lägga tillbaka torv samt laga nedslagsmärken för banans bästa och för allas trivsel.

Är ni intresserade av att se vad vi gör banan? följ oss då på Instagram : greenkeepers_ssgk

Banförman

Tommy Eklund

Städdag 22/4

Välkommen till städdag 22/4 kl 9-12

Ta med egna trädgårdsredskap.

Klubben bjuder alla som städar flitigt på en lättare lunch och samkväm i klubbhuset.

Anmäl dig här!

Foton nedan tagna av: Peter Cordén