0152-147 31 info@strangnasgk.se

Damkommitté Strängnäs Golfklubb

Sammankallande 2019: Ann-Sofi Persson

Damkommitté: Henrietta Ingelman, Cecilia Hedberg, Monika Eriksson, Lilli Linder, Agnetha Jepsen och Ann-Sofi Persson.

Damernas upptakt är nu inlagd i kalendern – Välkomna 27/4

Vilket gäng vi har på Strängnäs Gk!

Upptakten kommer att startas genom att vi går ut en 9-hålsrunda tillsammans. Därefter blir det lunch och sedan presenteras årets evenemang och event för året. Per kommer också att närvara och presentera nyheterna på klubben.

Boka in den 27 april i kalendern och anmäl er sedan på golf.se (Mina sidor/Sök Tävlingar/Strängnäs Golfklubb). Känner ni er osäkra så kan ni alltid ringa till kansliet eller maila Ann-Sofi, så ordnar vi anmälan åt er. Varmt välkomna!

Ser fram emot en underbar och härlig golfsäsong!

Välkomna till 2019 på Strängnäs Golfklubb!

Hemlig Resa 2019

Årets hemliga resa planeras att ske under augusti. Mer information kommer senare.

Sörmlandsserien Damer

Vi spelar tillsammans som ett lag men består av individuella matchspel mot andra klubbar. Alla är varmt välkomna att delta och det finns inga krav på varken handicap eller prestation. Det viktigaste är att vi har kul tillsammans. Här får du möjligheten att också prova på andra banor utan kostnad.

Intresselista finns uppsatt på klubben så fyll gärna på med namn och önskemål.

Alla som har deltagit under säsongen kommer få möjlighet att anmäla intresse för Avslutningstävlingen. Det är en större tävling med ett enormt prisbord och otroligt härlig stämning – så passa på!

Ring eller skicka sms till Ann-Sofi Persson om ni har några frågor – 073-765 50 32

Eclectic – att spela bästboll med sig själv

När säsongen drar igång så kommer även vår Eclectic tävling starta. Många vet inte vad detta är och tävlingsformen kan uppfattas lite krånglig.

Det är inte så svårt ändå. Jag brukar lättast jämföra spelformen som en form av bästboll fast med sig själv under hela säsongen. Det innebär att mina bästa resultat för varje hål registreras upp hos tävlingsledningen och finns också uppsatt i omklädningsrummet. Så om jag nu spelar en runda där jag gör bogey på hål 1 så är det mitt bästa resultat just nu. Om jag sedan imorgon lyckas få till ett par så lämnar jag in ronden och får då scoren för hål 1 att istället bli det bästa av mina båda ronder – alltså par. En runda måste minst bestå av 9 hål och tävlingen gäller våra ordinarie hål 1-18 (gul och blå slinga).

Efter varje runda så tittar jag igenom mina scorer och ringar in dem som jag lyckats bättre än mina tidigare ronder.

Tänk på att varje scorekort skall fyllas i som vanligt och justeras av din markör. Vi behöver få in ett separat scorekort för tävlingen Eclectic. Det betyder att om jag spelar Tisdagsgolfen så får jag fylla i två scorekort. Ett som jag lämnar in för Tisdagsgolfen men också en med mina förättrade scorer för Eclectic. Glöm inte att också fylla i Golf-ID.

Det blir även här priser vid slutet av säsongen på vår höstavslutning så varför inte anmäla er för Eclectic redan nu?

Startavgift för hela säsongens tävling är endast 150 kr men måste vara betald innan.

Är ni osäkra och vill gå med någon första rundan så tveka inte att kontakta mig eller receptionen så ordnar vi det så klart.

Varmt välkomna!

Kontaktpersoner:

Monika Eriksson – 070-581 5646
eller Ann-Sofi Persson – 073-765 50 32

Tisdagsgolfen 2018

Under tisdagarna så finns möjlighet att få träffa andra tjejer, damer och tanter här på klubben. Vi spelar golf tillsammans med olika spelformer under säsongen.

Årets upplägg kommer att vara lite annorlunda då vi kommer att köra både 9 och 18 hålstävling varje tisdag. Du kan endast delta i en av tävlingarna och anmäler innan vilken av tävlingarna ni vill delta i.

Tävlingarna startar med samling kl 8.45 och start vid kl 9.00.Det kommer även i år finnas en andra starttid vid samling kl 17.00 och utgång vid ca kvart över (9-hål). Det kommer inte längre att vara möjligt att spela på annan än utsatta tider. Var nogrann och anmäl er innan kl 8.45 eller direkt på Golf.se

Varmt välkomna och lycka till!