0152-147 31 Öppettider: vardagar 8-17 lör-sön 7-15 info@strangnasgk.se

Vilket gäng vi har på Strängnäs Gk!

Vi var fler än 30 damer samlade på Brasserie Oscar och fick möjligheten att diskutera årets planering och upplägg. Vilken härlig stämning – det gav mig massor av energi! Verkligen tusen tack till alla som deltog!

Här är lite sammanfattning på våra kommentarer och önskemål (ej ännu beslutat):

Upptaktsträff med 9-hålsrunda som är frivillig. Vi bör undvika storhelger då många reser bort. Återkommer med datum när planeringen är klar men just nu lutar det åt den 27 april. (Reservera datumet utifall att)

Tisdagsgolfen kommer att spelas i två varianter. 9 eller 18 hål varje tisdag och kommer att delas upp i två klasser (A och B klass). Anmälan bör göras i god tid, antingen på golf.se (klicka på Min Golf) eller anmäl i receptionen innan tävlingsstart. Lottning kommer att ske på plats. Tisdagsgolfen kommer att tillåta användning av golfbil för de som känner behovet.

Eclectic löper på som vanligt utan förändringar från föregående år. Tavla uppdateras och finns i damernas omklädningsrum.

Hemliga resan kommer att bli av i år men det kan komma lite nyheter kring detta. Vi återkommer senare när vi har fått mer information.

Ser fram emot en underbar och härlig golfsäsong!

Plats: Brasserie Oscar

Tid: den 7  februari kl 18:30

Om du vill vara med i damkommitteen så maila gärna Ann-Sofi: persson@ridderling.se

Share This