Golfcamp/sommarskola

Mycket populär golfskola med mycket spel och träning på banan. Både nybörjare och juniorer som har hcp är välkomna att vara med. Vi delar in barnen i olika träningsgrupper efter ålder, kunskap och kompisar Vi går igenom grunderna inom golfen så som golfsving, puttning, chippning, pitchning och bunker. De kommer även att lära sig golfvett och några regler som är nödvändiga på banan. Det viktigaste är att barnen har kul men även att de får en bra introduktion till golfen. Barnen har möjlighet att ta grönt kort efter kursens slut, under förutsättning att de tränat och uppnått rätt nivå. Ett bra sätt att underhålla sina kunskaper och att vidareutvecklas är att gå med i juniorträningen efter kursens slut. Det finns möjlighet att lämna barnen ifrån kl 8 i klubbhuset. Vid hämtning är det inga problem att barnen stannar kvar och tränar eller hänger vid klubbhuset.

Detta ingår: Lån av klubbor/bag, rangebollar, lunch och fika på eftermiddagen.

Tränare: Per Magnusson med assistenter

Kurs 1     Datum 18 – 21/6 kl 9 – 16 Pris: 1495 kr