0152-147 31 info@strangnasgk.se

Bo och golfa i Strängnäs

 

Strängnäs golfklubb samarbetar med flera fina hotell, vandrarhem och bed & breakfast som erbjuder golfpaket till förmånliga priser. Kombinera en golfrunda med ett besök i den vackra Sörmlandsnaturen, ät gott och njut av sevärdheter som den ståtliga Domkyrkan.

 

HOTEL BISHOPS ARMS

Bo på Hotel Bishops Arms, mitt i hjärtat av Strängnäs och spela golf på Strängnäs Golfklubb. Hotel Bishops Arms har 34 bekväma hotellrum och efter en dag på golfbanan så sover du bekvämt i våra sköna sängar och äter gott på gastropuben The Bishops Arms som finns i entréplan.

I vårt golfpaket ingår bekvämt boende, frukostbuffé, rabattcheck på gastropuben The Bishops Arms samt greenfee till Strängnäs Golfklubb
För att avsluta dagen på bästa sätt, välkomna att avnjuta god mat och dryck i hotellets gastropub.

Varmt välkommen!

Läs mer på Hotel Bishops Arms eller ring på 0152-228 80. Välkommen till Strängnäs stadshotell!

HOTEL LAURENTIUS

Hotell Laurentius ligger centralt men lugnt i ett av Strängnäs vackraste kvarter, mellan domkyrkan från 1200-talet och den gamla ångbåtsbron vid Mälaren. Hotellet ligger cirka 3 km från Strängnäs Golfklubb. Det finns 12 rum varav 9 dubbelrum och 3 enkelrum. Samtliga är utrustade med dusch, toalett, LCD-TV, hårtork, strykjärn och strykbräda. Trådlöst internet finns att tillgå på hela hotellet samt lånedator i receptionen.

Läs mer på Hotel Laurentius

SUNDBYHOLMS SLOTT

Sundbyholms slott ligger lättillgängligt en mil norr om Eskilstuna en dryg timme från Stockholm. Här väntar en fantastisk miljö, det fyrstjärniga konferenshotellet med sin slottsrestaurang ligger endast ett stenkast från Mälarens längsta naturliga sandstrand, en prisbelönt marina, Europas nordligaste bokskog och en välvårdad slottspark. Sundbyholms slott har samarbete med Torshälla och Strängnäs Golfklubb.

Läs mer på Sundbyholms slott

ELITE STADSHOTELLET ESKILSTUNA

I hjärtat av Eskilstuna ligger Elite Stadshotellet Eskilstuna. Hotellet är ett fyrstjärnigt fullservicehotell med 132 moderna rum. Förutom alla standardfaciliteter erbjuder hotellet 19 möteslokaler, à la carte-restaurangen Y-WON Bar & Grill med uteservering som vetter ut mot Eskilstunaån samt den engelska puben The Bishop’s Arms. Dessutom erbjuds alla gäster fri tillgång till gym och bastu. Inomhusparkeringen ligger i anslutning till hotellet och det finns en utomhusparkering. Med Eskilstunaån på ena sidan och centrum på den andra ligger hotellet vackert och samtidigt mycket centralt. Du finner buss och tågstation, shopping samt nöjen inom bekvämt gångavstånd.

Bo på Elite Stadshotellet i Eskilstuna och spela på Strängnäs Golfklubb. Efter en härlig dag på golfbanan kan ni avnjuta god mat och dryck i vår à la carte restaurang Y-won som har en stor uteservering som vetter mot Eskilstunaån eller besök vår gemytliga pub Bishop’s Arms.

Läs mer på Elite Stadshotellet Eskilstuna

LÅSTA GÅRDSHOTELL

Låsta Gårdshotell är charmigt inrymt i en före detta ladugård på Låsta Säteri strax utanför Strängnäs och 3-4 km från Strängnäs Golfklubb. Verksamheten är nybyggd hösten 2008 och vi har 13 stycken generösa rum med 1-6 bäddar som samtliga håller god hotellstandard. Varje rum har stor TV, helkaklat badrum samt trådlöst internet. Vidare finns två kök och en uteplats för gäster att disponera. På uteplatsen finns även en utomhusjacuzzi som våra gäster kan hyra, som håller 38-39 grader året runt.

Vi har golfpaket med övernattning, frukostbuffé och greenfee från 800 kr per person i dubbelrum. Mer information på www.lastad.se

MALMGÅRDENS VANDRARHEM

Välkommen till MalmGårdens Vandrarhem. Vi är ett STF-anslutet vandrarhem i en underbar miljö och med mycket personlig service. Hos oss bor ni i en gård från 1925 i ljusa nyrenoverade rum i en ljus och lugn miljö. Vi erbjuder er 2-, 3- eller 4-bäddsrum bara 1,5 km från golfbanan. Läs mer om oss, våra gäster och omgivningarna på vår hemsida.

För priser och mer information, se www.malmgarden.com

SVEDÄNG RUM & FRUKOST

Välkomna att bo i en lantlig och sjönära miljö. Svedäng ligger 7 km norr om Strängnäs alldeles intill Mälaren. Vi har åtta rum i ett hus byggt för ändamålet, rummen är stora, ljusa och har bra sängar, dusch, toalett, TV och trådlöst internet. Som avbrott i golfspelandet kan ni spela tennis på våran nylagda tennisbana med Plexipave underlag. Under er vistelse hos oss har ni också tillgång till badbrygga och roddbåt.

Vi har golfpaket med övernattning, frukostbuffé och greenfee från 650 kr per person i dubbelrum.

För mer information och bokning se vår hemsida www.svedang.se. Välkomna önskar familjen Stenström!

CHRISIW BED & BREAKFAST

Chrisiw Bed & Breakfast är ett personligt inrett B&B (rum med frukost), centralt och vackert beläget endast 150 meter från Mälaren. Huset ligger på 2 km gångavstånd till centrala Strängnäs, med en vacker utsikt över sjön. Vill man inte promenera finns cyklar att hyra. Abborrbergsbadet ligger endast 300 meter från huset och vill man fiska lånar vi ut fiskeredskap.

Vi erbjuder golfpaket med golfspel på Strängnäs 27-hålsbana. I paketet ingår en övernattning i något av våra trevliga rum, välkomstpaket innehållande frukt, choklad och dryck, en frukostbuffé samt en greenfee på Strängnäs golfklubb. Priser:

  • Måndag – torsdag 650 kr per person
  • Fredag – söndag 750 kr perperson

För mer information, se www.chrisiw.se. Hjärtligt välkomna!

Share This