Välkommen till Strängnäs GK

Medlemskap 2018

• Fullbetalande medlemmar: 5 800 kr (varav 4 300 kr spelrätt)
  • Nya medlemmar och återvändare: 4995 kr (första året)
  • Yngre seniorer 25-28 år: 4 350 kr
  • Junior 17-24 år: 2 900 kr
  • Junior 8-16 år: 1 450 kr
  • Junior 0-7 år: 0 kr
  • Familj (2 seniorer + 1-3 barn upp till 14 år): 11 600 kr
  • Röda Klubben 3 700 kr (Fritt spel på röd slinga, tidsbegränsat 9 hål på 18-hålsslinga)
  • Heltidsstuderande 4350 kr (mot uppvisande av CSN-kort)
  • Green-feerätt 1950 kr  (rabatt på greenfee 100/50 kr)

Bli medlem idag:

Bagskåp

På Strängnäs gk har vi 2 olika bagskåp till uthyrning till våra medlemmar för förvaring av golfutrustning. Huset som bagskåpen står i är larmat kl 6 – 22 varje dag.

Detta gäller vi hyra av bagskåp:

• Ta med eget hänglås
  • Förvara inga värdesaker i skåpet
  • Skåpet ska vara tömt senast 15 nov pga städning och ökad stöldrisk under vintern.
  • Klubbens försäkring täcker inte det som förvaras i skåpet, kontrollera att er egna försäkring gör det.

Prislista 2018

Bagskåp                                                   350 kr/år

Bagskåp för elvagn med eluttag               450 kr/år (kö)

Bagskåp för elvagn med eluttag               Erbjudande:klicka här!

Är du intresserad att hyra ett bagskåp fyll i formuläret:

TÄVLINGSKOMMITTÈ

Sammankallande: Mari Ekvall

DAMKOMMITTÈ

Sammankallande: Ann-Sofi Persson (persson@ridderling.se)

Medlemmar:
Agnetha Jepsen
Cecilia Hedberg
Malin Ekvall
Monika Eriksson (suppleant)

Veteraner

Veterantouren  2018

• Ingen avgift för medlemskap.
  • Huvudaktivitet under säsongen blir en fredagstävling, öppen för alla herrar veteraner födda 1958 eller tidigare.
  • Startavgift: 30:- som betalas med kort eller via Swish nr 1236348742 Ange: Veteraner). Det går även bra att köpa ett kort för 5 eller 10 ronder som räknas av före spelad rond.
  • Anmälan i GIT/receptionen senast kl. 12:00 torsdag och startlistan presenteras i GIT kl. 18:00 torsdag. Spelare födda 1943 eller tidigare får spela från röd tee om det är markerat i GIT vid anmälan.
  • Bokad starttid fredag 08:00-10:00 (max. 48 deltagare)
  • Spelperiod: maj-september med första tävlingen 11/5. Uppehåll i spelet: 22/6, 13/7 och 7/9.
  • Spelform: slaggolf.
  • Pris till de tre bästa i varje deltävling plus utlottning av 3-pack bollar. Prisutdelning sker första fredagen i månaden efter avslutad tävling.
  • Order-of-Merit beräknas sammanlagt på de 9 bästa deltävlingarna. Poäng fördelas med 20 till vinnaren och sedan fallande ner till 1 poäng för 20:e plats.
  • Avslutningstävling 5 oktober med efterföljande prisutdelning.
  • Möjlighet att delta i en ”Running Eclectic” tävling under säsongen enligt följande:

Running Eclectic regler

Du registrerar dig, betalar 150:- och kan anmäla dig direkt från första spelomgången till i princip den sista. Det är alltså möjligt att gå med senare och aktuellt HCP gäller från den dag du spelar första ronden. Detta för att täcka in dem som varit frånvarande under inledningen av säsongen. Du kan bara låsa scoren en gång genom en ring på scorekortet för aktuellt hål. Därefter är hålet låst säsongen ut. Har man inte noterat på scorekortet att man låst ett hål är det fortsatt öppet.

Efter sista omgången räknas nettoscoren fram genom att halva det HCP man hade första gången man deltog i Eclectic dras av.

Det innebär att de som har 24 slag får dra av 12 slag för att få fram nettoscoren. Vid lika nettoscore vinner den som har lägst HCP vid spelets början.

Onsdagsgolfen

Före start

Boka egen starttid eller skriv upp dig på listan för lottning av fasta starttider i receptionen. Lottning genomförs 08:30 och anslås i receptionen.

Startavgiften 50:- betalas med kort i receptionen alternativt via Swish till 1236348742 Text: Onsdagsgolf.

Det går att köpa ett ”klippkort” med 5 ronder. Spelrond måste kvitteras i receptionen före start.

Skriv namn, hcp och klasstillhörighet på scorekortet.

Ta del av vilka spelformer och regler som gäller.

Efter avslutad rond

Underskrivet scorekort av spelare och markör lämnas i receptionen, eller i brevlådan.

OBS! Viktigt att alla lämnar in sitt scorekort, även den som avbryter sin spelrond.

Ha en trevlig dag på banan och Svinga Lugnt!

Hälsar Tävlingsledningen

JUNIORKOMMITTÈ

Medlemmar:
Joakim Olsson
Tomas Klasson Lindgren

FREDAGSGOLF/KRÖGARGOLFEN

På fredagskvällarna samlas vi på klubben och spelar nio hål tillsammans och avslutar med middag. Det händer att det även blir lite live musik. Varmt välkomna!