0152-14731 öppet vardagar 8-16 & helg 7 - 15, Adress Kilenlundavägen 3, 645 47 Strängnäs info@strangnasgk.se

Nybörjarkurs junior

Juniorkursen följer Svenska golfförbundets och PGA:s riktlinjer för “Grönt kort”. Vi vägleder dig till grönt kort – hcp 54 och vidare till nästa steg i din utbildning. Efter kursens slut har du möjlighet att spela på banan tillsammans med en fadder.

Träningen sträcker sig över 2 tillfällen med 2 x 3 timmarspass. Vi tränar på alla moment inom golfen – golfsvingen, träklubbor, puttning, chippning, wedgar och bunker. Vi avslutar kursen med att spela på banan.

Corona – Vi tränar gärna och vi gör det säker utomhus och vi håller 2 meter avstånd från varandra. Fri avbokning vid minsta känning av symtom.

Teori: Självstudier och test via golf.se

Fadderrunda: efter avslutad kurs ingår det 1 fadderrunda på 9 hål och de efterföljande fadderrundorna betalar du 100 kr för 9 hål om du inte har blivit medlem.

Måndagar kl 18 har vi faddergolf på röd slinga och efter avslutad kurs finns det möjlighet att vara med i juniorträning.

Detta ingår: 6 tim praktik, fadderrunda på 9 hål, lån av handbok, lån av klubbor samt träningsbollar, Max antal deltagare: 10 st/grupp.

Tränare: Leo Torssell

Pris: 495 kr

Medlemserbjudande: nybörjarkurs och medlemskap röd slinga 995 kr.