0152-147 31 info@strangnasgk.se
När vi tittar tillbaka på golfsäsongen 2018 kommer vi nog framförallt ihåg det varma vädret. Säsongen började sent med kallt väder långt in i april för att sedan slå om till riktigt bra väder under hela sommaren. Tyvärr var det lite för bra väder i juli och flera golfare valde badstranden före golfbanan. I augusti började dock golfarna hitta tillbaka till banan och september har utvecklat sig riktigt bra.
Under säsongen 2018 har vi gjort följande:

• Köpt in OnTag systemet för scorekort
  • Flyttat golfbilarna upp till klubbhuset med ny el och belysning
  • Ny bollmaskin med inbyggnad
  • Tee 16 är färdiggjord och spelklar
  • Strängnäs 50 år – Jubileumgolfen med middag och dans
  • Fiber till maskinhallen
  • Köpt in och installerat 9 nya vagnburar för elvagnar
  • Arrangerat Teen Tourfinalen för de 80 bästa juniorerna i Sverige

Hösten 2018
Vi fokuserar på dig som medlem och vill att du ska få bra förutsättningar till spel och för att träna golf. I oktober är tanken att vi ska se över vårt närspelsområde för att skapa goda förutsättningar till egen träning med bättre inspelsgreener.

Banförmannen Tommy Eklund gör ett väldigt bra jobb tillsammans med sina kollegor. Nu är det andra året i rad som banan är riktigt bra och för att fortsätta utvecklingen gör vi bland annat inköp av 2 greenklippare så vi ser till att använda pengarna som vi har i maskinfonden. Tack till alla er som har varit med och bidragit med pengar till maskinfonden och swishat till 1236348742. Nu är siktet inställt på att införskaffa en ny vält för ännu bättre greener.

Extra årsmöte 11:e oktober kl. 18 i Djäknehallen.
Styrelsen föreslår en avyttring vad gäller delar av klubbens mark för att få loss kapital för att stärka upp klubbens ekonomi. Handlingar finns på kansliet 4:e oktober samt fullmaktsblankett.

Medlemsrekryteringen har gått bra med vår kampanj och 120 nya medlemmar har tillkommit under 2018. Nu höjer vi vårt kampanjpris till 4995 kr i oktober för nya medlemmar och vid uppgradering av medlemskap. Vi är idag 774 medlemmar och vi behöver vara över 1250 medlemmar för att skapa goda förutsättningar till att ha 18+9 hål.

Nu hoppas vi på riktigt fint väder i oktober så vi kan njuta av vår vackra och fina bana!
Hoppas att vi ses ute på banan i höst!