Välkommen till banan i ekarnas skugga

I Strängnäs spelar du på en av Sörmlands trevligaste och bästa banor. Våra 27 hål är fördelade på 18+9 hål, där nio hål alltid finns tillgängliga för dig utan grönt kort. Dessutom kan vi stoltsera med ett av sveriges bästa träningsområden där Strängnäs Golfakademi hjälper dig med svingen. När du är i den fina Sörmlandsnaturen, besök också vår trevliga stad med ståtliga Domkyrkan och mysiga Västerviken fem minuters bilväg från golfbanan.

För information du inte hittat på hemsidan, kontakta oss på 0152-14731 eller info@strangnasgk.se.

Receptionen är öppen:
måndag-torsdag 08.00 – 17.00
fredag 08.00 – 16.00
lördag-söndag 07.30 – 15.00

GREENFEE

Greenfee 18-hålsbanan (heldags)

 • Vardagar: 380 kr (9 hål 200 kr)
 • Helgdagar: 450 kr (9 hål 240 kr) efter kl.13   380 kr
 • Golfhäftet gäller alla dagar
 • Juniorer, halva priset

Greenfee 9-hålsbanan (Pay & Play)

 • Vardagar 9-hål: Senior 200 kr, Junior 100 kr
 • Vardagar 18-hål: Senior 300 kr, Junior 150 kr
 • Helgdagar 9-hål efter 13: Senior 240 kr, Junior 150 kr
 • Helgdagar 18-hå efter 13: Senor 350 kr, Junior 200 kr

RANGE & UTHYRNING


Driving range

Vår driving range består av 27 mattor varav tre under tak i en träningskur avsedd för lektioner. Pris 10 kr/polett för 24 bollar. Rangekort (kostnad för kort 50 kr) kan laddas med olika antal bollar till rabatterat pris.


Uthyrning

Det finns golfvagnar att hyra för 25 kr per golfrunda. Golfbil kan hyras utan sjukintyg till en kostnad av 300 kr per 18 hål. För den som inte har egen utrustning erbjuder vi golfset till uthyrning. Priset är 200 kr per golfrunda.

GOLFPAKET

Bo och golfa i Strängnäs

Strängnäs Golfklubb samarbetar med flera fina hotell, vandrarhem och bed & breakfast som erbjuder golfpaket till förmånliga priser. Kombinera en golfrunda med ett besök i den vackra Sörmlandsnaturen, ät gott och njut av sevärdheter som den ståtliga Domkyrkan och mysiga Västerviken. Klicka nedan för att läsa mer om respektive erbjudande.

 

BEST WESTERN HOTEL ROGGE

WEST
Mitt i vackra Strängnäs, endast ett par kilometer från golfbanan, ligger Best Western Hotel Rogge – ett familjeägt litet storstadshotell mitt i småstaden. Hotellet, som ligget ett stenkast från Mälarens strand och småbåtshamn, har 34 rum och är perfekt för par, grupper, kompisgäng och konferenser. Efter en dag på golfbanan bjuder vi på en stund i vår utomhusjacuzzi på takterassen. Därefter är ni välkomna till vår mat-pub Harrys för 2-rätters middag. På uteserveringen avrundas till sist dagen med något gott från baren. Sov gott i våra bekväma rum och starta nästa dag med vår härliga frukostbuffé med nybakat bröd från vårt eget surdegsbageri. Picknick till rundan får ni också med!

Golfpaketet:
1495 kr/pers i Dubbelrum Standard och 1795 kr/pers i Dubbelrum Deluxe. Läs mer här

 • I golfpaketet ingår en dags greenfee på Strängnäs GK, golfbollar och banguide på rummet, rangebollar, tvårätters middag på Harrys mat-pub (exkl dryck), en övernattning i dubbelrum, frukostbuffé med nybakat bröd från Bageriet och picknick att ta med på golfrundan.

Läs mer på www.hotellrogge.se eller ring på 0152-228 80. Välkommen till Strängnäs stadshotell!

HOTEL LAURENTIUS

LAU
Hotell Laurentius ligger centralt men lugnt i ett av Strängnäs vackraste kvarter, mellan domkyrkan från 1200-talet och den gamla ångbåtsbron vid Mälaren. Hotellet ligger cirka 3 km från Strängnäs Golfklubb. Det finns 12 rum varav 9 dubbelrum och 3 enkelrum. Samtliga är utrustade med dusch, toalett, LCD-TV, hårtork, strykjärn och strykbräda. Trådlöst internet finns att tillgå på hela hotellet samt lånedator i receptionen.

I vårt golfpaket ingår en greenfee, en natts logi och frukostbuffé. Pris 895 kr per person i delat dubbelrum.

Läs mer på www.hotellaurentius.eu

 

SUNDBYHOLMS SLOTT

SLOTTET

Sundbyholms slott ligger lättillgängligt en mil norr om Eskilstuna en dryg timme från Stockholm. Här väntar en fantastisk miljö, det fyrstjärniga konferenshotellet med sin slottsrestaurang ligger endast ett stenkast från Mälarens längsta naturliga sandstrand, en prisbelönt marina, Europas nordligaste bokskog och en välvårdad slottspark. Sundbyholms slott har samarbete med Torshälla och Strängnäs Golfklubb.

Golfpaket en natt 1 895 kr per person (fredagar 1 695 kr per person)

 • Del i dubbelrum och stor frukostbuffé i slottets källarvalv
 • 3-rätters middag på slottet
 • 1 greenfee till Torshälla Golfklubb eller Strängnäs Golfklubb

Golfpaket två nätter 2 895 kr per person

 • Del i dubbelrum två nätter och stor frukostbuffé i slottets källarvalv båda morgnar
 • En varmrätt serveras på fredagskvällen (möjlighet att köpa till extra rätter för de som önskas).
 • 1 greenfee till Torshälla Golfklubb eller Strängnäs Golfklubb
 • Trerättersmiddag på slottet på lördagskvällen

 Tillägg för sviter:

 • 200 kr per person för juniorsvit en natt och 300 kr per person för två nätter
 • 800 kr per person för lyxsvit en natt och 1 000 kr per person för två nätter

www.sundbyholmsslott.se

ELITE STADSHOTELLET ESKILSTUNA

EliteEskilstuna

I hjärtat av Eskilstuna ligger Elite Stadshotellet Eskilstuna. Hotellet är ett fyrstjärnigt fullservicehotell med 132 moderna rum. Förutom alla standardfaciliteter erbjuder hotellet 19 möteslokaler, a’la carte-resturangen Y-WON Bar & Grill med uteservering som vetter ut mot Eskilstunaån samt den engelska puben The Bishop’s Arms. Dessutom erbjuds alla gäster fri tillgång till gym och bastu. Inomhusparkeringen ligger i anslutning till hotellet och det finns en utomhusparkering. Med Eskilstunaån på ena sidan och centrum på den andra ligger hotellet vackert och samtidigt mycket centralt. Du finner buss och tågstation, shopping samt nöjen inom bekvämt gångavstånd.

Bo på Elite Stadshotellet i Eskilstuna och spela på Strängnäs Golfklubb. Efter en härlig dag på golfbanan kan ni avnjuta god mat och dryck i vår a’la carte resturang Y-won som har en stor uteservering som vetter mot Eskilstunaån eller besök vår gemytliga pub Bishop’s Arms.

Pris från 865 kr per natt och person, inklusive del i dubbelrum, frukostbuffe, greenfee samt en golf VIP. Priserna varierar beroende på dag, period och vald golfbana. Läs mer på www.elite.se/sv/eskilstuna

LÅSTA GÅRDSHOTELL

LastaSateri

Låsta Gårdshotell är charmigt inrymt i en före detta ladugård på Låsta Säteri strax utanför Strängnäs och 3-4 km från Strängnäs Golfklubb. Verksamheten är nybyggd hösten 2008 och vi har 13 stycken generösa rum med 1-6 bäddar som samtliga håller god hotellstandard. Varje rum har stor TV, helkaklat badrum samt trådlöst internet. Vidare finns två kök och en uteplats för gäster att disponera. På uteplatsen finns även en utomhusjacuzzi som våra gäster kan hyra, som håller 38-39 grader året runt.

Vi har golfpaket med övernattning, frukostbuffé och greenfee från 800 kr per person i dubbelrum. Mer information på www.lastad.se

MALMGÅRDENS VANDRARHEM

Malmgarden

Välkommen till MalmGårdens Vandrarhem. Vi är ett STF-anslutet vandrarhem i en underbar miljö och med mycket personlig service. Hos oss bor ni i en gård från 1925 i ljusa nyrenoverade rum i en ljus och lugn miljö. Vi erbjuder er 2-, 3- eller 4-bäddsrum bara 1,5 km från golfbanan. Läs mer om oss, våra gäster och omgivningarna på vår hemsida.

För priser och mer information, se www.malmgarden.com

SVEDÄNG RUM & FRUKOST

Svedang

Välkomna att bo i en lantlig och sjönära miljö. Svedäng ligger 7 km norr om Strängnäs alldes intill Mälaren. Vi har åtta rum i ett hus byggt för ändamålet, rummen är stora, ljusa och har bra sängar, dusch, toalett, TV och trådlöst internet. Som avbrott i golfspelandet kan ni spela tennis på våran nylagda tennisbana med Plexipave underlag. Under er vistelse hos oss har ni också tillgång till badbrygga och roddbåt.

Vi har golfpaket med övernattning, frukostbuffe och greenfee från 650 kr per person i dubbelrum.

För mer information och bokning se vår hemsida www.svedang.se. Välkomna önskar familjen Stenström!

CHRISIW BED & BREAKFAST

chrisiw

Chrisiw Bed & Breakfast är ett personligt inrett B&B (rum med frukost), centralt och vackert beläget endast 150 meter från Mälaren. Huset ligger på 2 km gångavstånd till centrala Strängnäs, med en vacker utsikt över sjön. Vill man inte promenera finns cyklar att hyra. Abborrbergsbadet ligger endast 300 meter från huset och vill man fiska lånar vi ut fiskeredskap.

Vi erbjuder golfpaket med golfspel på Strängnäs 27-hålsbana. I paketet ingår en övernattning i något av våra trevliga rum, välkomstpaket innehållande frukt, choklad och dryck, en frukostbuffé samt en greenfee på Strängnäs golfklubb. Priser:

 • Måndag – torsdag 650 kr per person
 • Fredag – söndag 750 kr perperson

För mer information, se www.chrisiw.se. Hjärtligt välkomna!

BOKA TID

Medlemmar och gäster får boka 30 dagar före speldag via Min Golf (logga in med golf-id och lösenord), per telefon på 0152-147 31 eller direkt i receptionen. 9-hålsslingan är inte bokningsbar i förväg utan spelas alltid enligt pegränna (bollränna).

Öppettider i reception, shop och kansli:

 • Måndag-torsdag 08.00 -17.00
 • Fredag: 08.00 -16.00
 • Lördag-söndag: 07.30-15.00

Fasta gruppbokningar:

 • Tisdagar: Damgolf kl 09.00-09.30 och 17.00-17.20
 • Onsdagar: Onsdagsgolf herrar o damer kl 09.00-09.30 (eller boka egen tid och spela under dagen)
 • Torsdagar: TT 55+ kl 08.20 april-augusti (samling 08.00-08.15)

FÖRETAGSGOLF

Skräddarsydda företagsarrangemang

Planerar du företagsaktiviteter för kunder eller anställda? Då är du välkommen att boka ett komplett golfarrangemang på Strängnäs GK. På vår 27-hålsanläggning erbjuder vi golf för alla – både för erfarna golfare och för de som aldrig provat tidigare. Vi skräddarsyr aktiviteter som passar just ditt företag, inklusive service för tävling, kringarrangemang och instruktioner om spelets grunder. Vi erbjuder också konferens- och logimöjligheter, restaurang med fullständiga rättigheter samt golfutrustning för uthyrning. Allt paketeras enligt önskemål i ett upplägg med fasta priser. Ett exempel på en populär aktivitet är kick-off med personalen på 9-håls banan med en lunch eller middag efteråt.

FÖRSLAG

Träningsdag fm/em
2-3 timmar i grupp (min 4 pers, max 12 pers) inklusive fika
Prova-på-golf
Introduktion på rangen med svingtips och uppvärmning.
Spel eller tävling på 9-hålsbanan där alla kan vara med.
Klubbor finns att låna.
Cirka 3 timmar.
Spel
Spel 18 hål inklusive lunch samt en polett och ett spelförbättrande startkit.
För ytterligare information om företagsgolf, kontakta Mårten Nord, klubbchef, på tel. 0152-14731 eller e-post marten.nord@strangnasgk.se

 

HITTA HIT

Välkommen till oss

Strängnäs golfklubb är belägen längs E20/väg 55 i natursköna Strängnäs i Sörmland, cirka en timme väster om Stockholm city. Adressen är Kilenlundavägen 3, 645 47 Strängnäs. Vägbeskrivning:

 • E20 från Stockholm: Avfart 137 Biskopskvarn/Strängnäs Södra
 • Väg 55 från Flen/Katrineholm: Kör mot centrum, trekvarts varv i fjärde rondellen (Kilenkrysset) skylt höger-höger till golfklubben.
 • E20 från Eskilstuna: Avfart 137 Biskopskvarn. Följ skyltarna mot väg 55, Norrköping/Strängnäs Södra.
 • Väg 55 från Enköping: Kör gamla E20 förbi industriområdet, ett kvarts varv i fjärde rondellen (Kilenkrysset) skylt höger-höger till golfklubben.
 • För dig som har GPS är koordinaterna E.17.023.74 och N.59.352.19
 • Tåg till Strängnäs går vanligen en gång per timme från Stockholm och Eskilstuna.

STRÄNGNÄS GK - Kilenlundavägen 3 645 47 Strängnäs

Share This