0152-14731 Stängt för säsongen. Adress Kilenlundavägen 3, 645 47 Strängnäs info@strangnasgk.se

Måndagsgolf- OBS! UPPDATERING

Efter lång väntan och längtan får vi äntligen börja våra tävlingar igen. 😊

Under måndagarna, med start 7/6 2021, finns det möjlighet att tävla och träffa andra golfsvingande damer, här på klubben. Normalt är första start kl 09.30 men variationer förekommer.

Vi kommer att varva tävlingsformen mellan en måndag med poängbogey följt av två måndagar med slaggolf. I samtliga tävlingar blir man hänvisad till A eller B-klass.

A-klass, handicap 8.0 – 22.1
B-klass, handicap 22.2 – 54.0

Till skillnad från tidigare år måste varje spelare anmäla sig i förväg på nätet.

Ni hittar alla tävlingar på min golf.se under ”hitta tävling”.

Anmälan sker senast kl 12.00 lördagen innan aktuell spelmåndag och startlistan släpps senast på söndagen kl 18.00.

Vill du spela utom tävlan, 18 eller 9 hål, går det givetvis bra. Meddela Monika, Cecilia eller Kerstin W senast lördag kl 12.00 så reserverar vi en plats åt er.

Tävlingsavgiften är 40 kr (varav 10 kr går till klubbens administration) och betalas innan start i receptionen där man får dagens scorekort.

Efter avslutad runda lämnas scorekorten i damernas låda i receptionshallen för registrering. Prisutdelning kommer som vanligt ske vid säsongavslutningen men det vore trevligt om så många som möjligt stannar kvar för en gemensam fika/lunch i restaurangen. Har man tur kan man vinna någon liten sak för dagens insats.

Vi önskar, så klart, alla nybörjare i klubben hjärtligt välkomna till denna sammankomst.

Det är ett perfekt tillfälle att möta andra golffantaster om man är ny i sporten. Vi har fin stämning och gemenskap när vi spelar, alla med varierande handicap och ålder.

VÄLKOMNA
Monika Eriksson 070-5815646