0152-14731 öppet vardagar 8-16 & helg 7 - 15, Adress Kilenlundavägen 3, 645 47 Strängnäs info@strangnasgk.se

Måndagsgolf

Under måndagarna, med start 3/5 2021, finns det möjlighet att träffa andra golfspelande damer, här på klubben.

Under maj månad, pga av restriktionerna för Covid 19, får vi inte spela traditionell tävling, som vi brukar, utan spelar istället sällskapsrundor utanför GIT-systemet.

Då vi inte kan ”låsa” tider i förväg, under denna period, måste alla boka in sig själva i en tid för att få en reserverad plats. Önskvärt är att ni bokar in er i 3-bollar från 09.30 och fyller på med tider i kronologisk ordning. Vi samlas sedan kl 09.00 för lottning av bollarna med första start kl 09.30. Vill du spela endast 9 hål går det givetvis bra men då blir du lottad in i sista boll.

När sen restriktionerna släpper kommer bokningsrutinerna ändras och vi startar tävlingarna igen.

Vi återkommer med mer info när så sker.

Vi önskar, så klart, alla nybörjare i klubben hjärtligt välkomna till denna sammankomst. Det är ett perfekt tillfälle att möta andra golffantaster om man är ny i sporten. Vi har fin stämning och gemenskap när vi spelar, alla med varierande handicap och ålder.

VÄLKOMNA