0152-147 31 Öppettider: vardagar 8-17 lör-sön 7-15 info@strangnasgk.se

TorsdagsTräffen – enkel prestigelös golf under tävlingsliknande former

TorsdagsTräffen är öppen för medlemmar 55+ med hcp max -36. Under perioden 17/5-19/9 träffas vi varje torsdag med undantag för med undantag för 30/5 (Kristi himmelfärd), 6/6 (Nationaldag) samt 11/7 (golfveckan).

Vi spelar poängbogey nio hål i trebollar på två alt. tre slingor. Alla spelar från röd tee. Specialregel: Leta boll max 3 min.

Anmälan utanför klubbhuset från kl. 8. Lämna scorekort (förnamn, efternamn, hcp) och 20 kr i sekretariatet senast kl. 8:10.

Efter lottning i trebollar markerar du erhållna slag i scorekortet beroende på vilken slinga (gul, blå eller röd) du ska spela.

Gemensam fika efter spel med uppläsning av bästa resultaten. Ingen resultattavla, inga priser förrän vid avslutning i september.