0152-14731 Receptionen öppen tisdag - söndag 8 - 15, måndagar 9 - 15 info@strangnasgk.se

TorsdagsTräffen – enkel prestigelös golf under tävlingsliknande former

INSTÄLLD PGA AV COVID-19

TorsdagsTräffen är öppen för medlemmar 55+ med hcp max -36. Under perioden 2/7-19/9 träffas vi varje torsdag med undantag för med undantag för 11/7 (golfveckan).

Vi spelar poängbogey nio hål i trebollar på två alt. tre slingor. Alla spelar från röd tee. Specialregel: Leta boll max 3 min.

Anmälan utanför klubbhuset från kl. 8. Lämna scorekort (förnamn, efternamn, hcp) och 20 kr i sekretariatet senast kl. 8:10.

Efter lottning i trebollar markerar du erhållna slag i scorekortet beroende på vilken slinga (gul, blå eller röd) du ska spela.

Gemensam fika efter spel med uppläsning av bästa resultaten. Ingen resultattavla, inga priser förrän vid avslutning i september.