0152-147 31 info@strangnasgk.se

Lektioner & kurser

Här finns lektioner och kurser för dig som vill utveckla din golf

Per Magnusson

PGA Club Professional

Strängnäs golfklubb

Lektioner

25 min – 350 kr

50 min – 600 kr

(100 kr tillägg för varje extra person)

I undervisningen använder jag mig av svinganalysprogram för att kunna se och förklara vad som händer i svingen eller i närspelet. Efter lektionen får du ta del av svingfilerna via din e-post plus att du får en kort resumé över vad du ska träna på.

Lektionsråd inför lektionen

Lilla lektionspaket

50 min svinganalys plus lektioner 4 x 25 min

Pris 1 695 kr

Stora lektionspaket

50 min svinganalys, 90 min coachning/filmning på banan och lektioner 3 x 50 min

Pris 2 750 kr

Nybörjarkurser

Kurserna följer Svenskagolfförbundets och PGA:s riktlinjer för ”Grönt kort”.  Vi vägleder dig till grönt kort – hcp 54 och vidare till nästa steg i din utbildning.

Detta ingår: 8 tim praktik, 2 tim teori, lån av handbok, lån av klubbor samt träningsbollar, fadderrunda med 9 hål spel med fadder.

Pris 1 695 kr Junior 995 kr Mer info & datum!

Intensivkurs grönt kort

Träningen: En helg med 4 timmarspass med lunch emellan. Vi tränar på alla moment inom golfen – golfsvingen, träklubbor, puttning, chippning, wedgar och bunker.

För kunskaper: Kursen är intensiv och det underlättar om du har spelat eller slagit lite tidigare.

Detta ingår: 8 tim praktik, 2 tim teori, fadderrunda på 9 hål, lån av handbok, lån av klubbor samt träningsbollar

Pris 1 695 kr junior 995 kr Mer info & datum!

Bli-klar-kurs

Kursen är öppen för dig som har gått en nybörjarkurs eller har ett hcp mellan 37 – 54 och villkomma ner till hcp 36.  Kursen är intensiv för att få resultat samt strävar vi efter att du ska bli bekväm ut på banan utan att du ska känna någon stress.

Detta ingår: 3 x 75 min sving/närspelsträning plus 3 x 9 hål spel

Pris 1295 kr medlem 895 kr Mer info & datum!

Gruppträning med svinganalys

I träningen fokuserar jag främst på golfsvingen där jag går igenom svingteknik och jobbar på grunderna i svingen – grepp, uppställning och sikte.  Vi har en gemensam svinganalys med gruppen där vi går igenom svingarna och jag förklara vad som behöver utvecklas.

Detta ingår: 4 tim träning och rangebollar.

Pris: 995 kr medlem 795 kr. Mer info & datum!

Gruppträning dagtid

I träningen fokuserar jag främst på golfsvingen där jag går igenom svingteknik och jobbar på grunderna i svingen – grepp, uppställning och sikte. Vi tränar både med järn och träklubbor. Vi har en gemensam svinganalys med gruppen där vi går igenom svingarna och jag förklara vad som behöver utvecklas. Första passet är 90 min när vi gör svinganalysen och de 2 efterföljande passen är 75 min. Varje deltagare får ta del av sina svingar och få med hem en förklaring på vad som behöver utvecklas i svingen. Träningen är lämplig ifrån singel hcp upp till hcp 36. Max antal deltagare: 6st/grupp

Detta ingår: 4 tim träning och rangebollar.

Tränare: Per Magnusson

Pris: 995 kr Medlem 795 kr. Datum & tider klicka här!

Golfcamp/Sommarskola 8 – 15 år

Mycket populär golfskola med mycket spel och träning på banan. Både nybörjare och juniorer som har hcp är välkomna att vara med. De kommer även att lära sig golfvett och några regler som är nödvändiga på banan. Det viktigaste är att barnen har kul men även att de får en bra introduktion till golfen.

Detta ingår: Lån av klubbor/bag, rangebollar, lunch och fika på eftermiddagen.

Tränare: Per Magnusson tillsammans med juniorledare

Pris 1 495 kr Mer info & datum!

Golfkul 5 – 7 år

Knatteträningen är öppen för alla barn som vill prova på golf, du behöver inte vara medlem i klubben. Träningen består av mycket lek samtidigt som tanken är att barnen under tiden ska kunna lära sig ett och annat.

Det är 8 träningar och varje pass är ca 55 min.

Pris: 800 kr Mer info &datum!

Juniorträning

Juniorträningen är öppen för dig som vill spela golf och ha kul på golfbanan. Vi tränar 1 – 2 gånger i veckan och vi varierar träningen med svingteknik, spel på banan, regler, närspel, mörkergolf mm. Fokus ligger på att ha kul på träningen och förbättra spelet på banan.

Pris:1 695 kr