0152-14731 öppet mån-fre kl 8 - 17, Helg 7 - 15. Adress Kilenlundavägen 3, 645 47 Strängnäs info@strangnasgk.se

Träning

Vill du börja spela golf eller känner du att du behöver förbättra ditt spel? På Strängnäs gk har vi en rad olika alternativ att erbjuda för att du ska kunna komma vidare.

Från 5 års ålder och uppåt kan du ta del av golfklubbens utbud!

Per Magnusson

PGA Head Professional

Strängnäs golfklubb

Assisterande tränare

Owe Larsson

Owe är en inbiten golfare som älskar allt som har med golf att göra. Han är en rutinerad golfare som startade karriären på Botkyrka GK 1981. Owe började hålla i kurser och jobba som tränare efter några få år och har byggt upp erfarenheten ända sen dess. Han har även startat upp och drivit Grödinge GK tillsammans med sin kompanjon Bill Söderberg i många år. Owe är en man med stor erfarenhet och har golf inskrivet i hjärtat. Nu har han valt att vara med och forma Strängnäs GK:s framtida golfare.

Han kliver in med ledorden ”Gör det enkelt, krångla inte till det”

owe.l.larsson@hotmail.com

Rasmus Rudberg

Många av er känner säkerligen igen Rasmus från banan och som hjälptränare här på Strängnäs GK under föregångna år. Det är en kille som håller golf varmt om hjärtat och har en passion att utveckla sporten och golfens framtid i den nya generationen. Då han brinner för Strängnäs GK sedan unga år, har Rasmus valt att börja sin karriär här på Strängnäs GK genom sin pågående utbildning i PGA. Rasmus mål är att genom sin kunskap kunna implementera golfen hos både de yngre och äldre genom privatlektioner och grupptränare.

rasmus.rudberg@constantclean.se