Välkomna till vårupptakten inför säsongen 2018

Vi börjar med att samlas kl 9.30 för att sedan spela en 9-håls runda tillsammans. Första start beräknas gå ut kl 10.00. Efter rundan samlas vi ca kl 13.00 för gemensam lunch. Vi hoppas naturligtvis att vädrets makter står på vår sida och att vi får en solig och underbar vårrunda.

Datum att sätta upp i kalender: Framflyttad till den 1 maj 2018

Vid lunchen så kommer vår nya klubbchef Per att få presentera sig och berätta om planerade aktiviteter. Du kan även läsa om dem på hemsidan innan mötet, men det ska bli trevligt för honom att få lära känna er.  Övrigt under eftermiddagen kommer även dam- och tävlingskommittén att presentera årets planerade aktiviteter. Ni kommer att få information om banan, klubben och allt roligt som kommer att hända på vår klubb under 2018 och självklart så har vi ett lotteri!

Har du frågor eller idéer som du vill ta upp redan innan mötet, maila gärna klubben eller direkt till mig (kontaktuppgifter se nedan).

Varmt välkomna, nya som gamla medlemmar!

Ann-Sofi Persson

Telefon: 070 – 730 2004